Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

accident

Doi șoferi din Scorțeni au uitat complet regulile de bun simț și s-au trezit cu mașinile avariate din cauza faptului că fiecare s-a considerat prioritar în trafic. 

 

Accidentul s-a petrecut în această după amiază, în jurul orelor 14.00 pe un drum local din comună. Cele două autoturisme se deplasau din sensuri opuse iar, la un moment dat, unul dintre șoferi a vrut să depășească un biciclist. În același timp, celălalt șofer a considerat că și el are prioritate și s-a angajat în depășirea unei mașini parcate pe marginea drumului. Din cauza faptului că drumul era prea îngust pentru ca o astfel de manevră să fie efectuată simultan de ambii șoferi, mașinile acestora s-au acroșat reciproc lateral. În urma impactului, o femeie a fost rănită  ușor iar șoferul uneia dintre mașini s-a lovit la buză, refuzând să meargă la spital. Potrivit codului rutier, ambii șoferi sunt vinovați de producerea accidentului, astfel că vor fi nevoiți să își suporte mare parte din reparația autoturismelor, societățile de asigurare despăgubind doar 50% din valoare în astfel de cazuri. 

Fotografie cu caracter ilustrativ

 

 

Auto-moto
  • Sâmbătă, 15 Iulie 2017
  • De Mihai Popescu

Accident pe Centura de Vest, în zona Jumbo

Un accident rutier s-a petrecut în această seară, în jurul orelor 18.30, pe Centura de Vest a Ploieștiului, în zona magazinului Jumbo.  Potrivit ISU Prahova, este vorba de un autoturism și un tir. În...