Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

radar pistol

Polițiștii rutieri au ieșit încă de la primele ore ale dimineții pe DN1 pentru a depista șoferii care nu respectă regulile de circulație.

 

Astăzi se încheie o săptămână marcată de evenimente tragice pe șosele din Prahova, unde mai mulți tineri și-au pierdut viața. Majoritatea accidentelor au fost cauzate de neadaptarea vitezei la condițiile de deplasare. 

Duminică dimineață un echipaj de poliție rutieră cu radar tip pistol a fost văzut pe DN1, în localitatea Pucheni Moșneni. 

 

Potrivit IPJ Prahova, mai multe echipaje vor fi prezente astăzi pe drumul național în vedere fluidizării circulației și constatării abaterilor săvârșite de șoferi. 

 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și cod galben de ploi în Prahova

Meteorologii au emis un cod galben de ploi valabil în mai multe localități din Prahova. În rest, temperaturile vor urca până la 34 de grade Celsius. Potrivit ANM, codul galben este valabil astăzi în...

Eveniment
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Poștei din Ploiești

Două autoturisme au intrat în coliziune sâmbătă după-amiază, pe strada Poștei din Ploiești. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 14.00. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și...