magazin politie

Miercuri în jurul orei 15, o vânzătoare din localitatea Slănic a alertat autoritățile acuzând că un bărbat a încercat să o înșele cu suma de 150 de lei după ce a făcut o serie de cumpărături.

Văzând că ceva nu este în regulă la calculele pretinse de client, vânzătoarea, vigilentă a alertat poliția din Slănic și le-a descris agenților autoturismul în care bărbatul a urcat cumpărăturile. Polițiștii au efectuat verificări și au identificat un autovehicul care corespundea spuselor femeii, staționând în apropierea unui alt magazin din oraș. La volanul acestuia a fost identificat un bărbat din județul Ilfov, de 36 de ani,  stabilindu-se că acesta aștepta o altă persoană.

În momentul interceptării bărbatului care a ieșit din magazin, polițiștii au fost sesizați de vânzătoare despre faptul că acesta a fi încercat să o înșele subtilizând o bancnotă de 50 de lei din restul pe care i-l dăduse la o bancnotă de 200 de lei.

Polițiștii au identificat bărbatul ca fiind tot din județul Ilfov, în vârstă de 27 de ani. În urma cercetărilor s-a stabilit că acesta era bănuit și de comiterea unei  înșelăciuni sesizate inițial. 

 În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și complicitate la această infracțiune, polițiștii reținând pentru 24 de ore bărbatul de 27 de  ani.

 Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte, cu propunere legală.    

 

Ultimă Oră
  • Duminică, 25 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Prahovean dispărut pe Dunăre la mila 28 - UPDATE

Update - Persoana dispărută a fost găsită teafără, în aval de localitatea Partizani. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 81 de ani, cu deficienţe de auz. Acesta plecase să caute un loc mai bun...