magazin politie

Miercuri în jurul orei 15, o vânzătoare din localitatea Slănic a alertat autoritățile acuzând că un bărbat a încercat să o înșele cu suma de 150 de lei după ce a făcut o serie de cumpărături.

Văzând că ceva nu este în regulă la calculele pretinse de client, vânzătoarea, vigilentă a alertat poliția din Slănic și le-a descris agenților autoturismul în care bărbatul a urcat cumpărăturile. Polițiștii au efectuat verificări și au identificat un autovehicul care corespundea spuselor femeii, staționând în apropierea unui alt magazin din oraș. La volanul acestuia a fost identificat un bărbat din județul Ilfov, de 36 de ani,  stabilindu-se că acesta aștepta o altă persoană.

În momentul interceptării bărbatului care a ieșit din magazin, polițiștii au fost sesizați de vânzătoare despre faptul că acesta a fi încercat să o înșele subtilizând o bancnotă de 50 de lei din restul pe care i-l dăduse la o bancnotă de 200 de lei.

Polițiștii au identificat bărbatul ca fiind tot din județul Ilfov, în vârstă de 27 de ani. În urma cercetărilor s-a stabilit că acesta era bănuit și de comiterea unei  înșelăciuni sesizate inițial. 

 În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și complicitate la această infracțiune, polițiștii reținând pentru 24 de ore bărbatul de 27 de  ani.

 Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte, cu propunere legală.