Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

politţist

Gheorghe Ciprian Precup, unul dintre cei zece polițiști prahoveni, aduși în luna martie la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, a fost trimis în judecată de procurori.

 
Precup, de fel din Câmpina, era agent de poliție la Bușteni și își desfășura activitatea în cadrul Serviciului Rutier pe DN1.

Acesta este acuzat că a luat mită de la șoferii prinși în trafic după ce au încălcat reguli de circulație. Banii erau solicitați și primiți pentru o sancțiune mai ușoară, deși șoferii ar fi trebuit să rămână fără carnet de conducere pentru o perioadă de trei luni.
 
Alături de Precup, mai sunt acuzați pentru luare de mită Tudor Nicolae Eugen – Breaza, Radu Gabriel – A3, Vișan Ion – Bușteni, Vișan Vasile – Bușteni, Rotaru Iulian Gheorghe – Bușteni,  Panaete Iulian Costin – Bușteni, Manea Dumitru Cristinel, Buldan Adrian – Bușteni, cei mai mulți fiind deja deferiți justiției.
 
Ciprian Precup este judecat acum pentru fapte de corupție.

 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...