Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

daniel petre

Procurorii DNA Ploiești contestă decizia Tribunalului Prahova în urma căreia Daniel Petre, fostul director al Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Prahova, a fost achitat în dosarul în care fusese trimis în judecată pentru două infracțiuni de luare de mită, susțin surse judiciare.

 
DNA așteaptă motivarea instanței de fond pentru a ataca decizia acesteia la Curtea de Apel Ploiești. Reamintim că Daniel Petre a fost găsit nevinovat de Tribunalul Prahova care a decis că niciuna dintre faptele de luare de mită imputate de DNA nu există.

Petre a fost trimis în judecată în primăvara anului trecut, mai exact în data de 5 mai 2015, iar în rechizitoriul întocmit de procurori se menționa faptul că Petre a luat mită suma de 60.000 de lei în perioada în care ocupa o funcție de conducere în cadrul Consiliului Județean Prahova și ulterior în cadrul Direcției de Finanțe.
Denunțător în acest dosar a fost omul de afaceri Răzvan Alexe.
 
Conform unui comunicat DNA, anchetatorii au dispus disjungerea și continuarea cercetărilor față de Daniel Petre într-un dosar separat, aflat la DNA Ploiești.