Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

arme

Percheziții ale polițiștilor Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase soldate cu dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și al munițiilor și contrabandă calificată.

 

Polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat ieri patru percheziții domiciliare la locuințele unor persoane din municipiile București și Ploiești și din comuna Filipeștii de Pădure.
La domiciliile acestora au fost identificate și ridicate două arme neletale supuse autorizării și 37 de cartușe pentru astfel de arme.
Totodată, polițiștii au efectuat un control care viza verificarea modului de păstrarea armei și a munițiilor la un bărbat din comuna Telega.
La locuința acestuia au fost descoperite 528 cartușe cu glonț, de diferite calibre, deținute fără drept. Din cercetări a rezultat că ar fi fost introduse ilegal în România în cursul anului 2015.
Primele trei persoane sunt cercetate penal pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și al munițiilor, iar bărbatul din Telega este cercetat pentru contrabandă calificată.
sursa: IJP Prahova

 

Auto-moto
  • Vineri, 21 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Proiectil găsit în cimitirul de la Tătărani

Echipele de pirotehniști din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova au fost solicitate vineri să intervină la cimitirul din Tătărani unde o persoană a descoperit un proiectil de...