Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

accident bicicleta

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a ajuns aseară la Spitalul Județean de Urgență Ploiești după ce s-a autoaccidentat în Parcul Municipal Vest.

 

Tânărul originar din Ploiești, împătimit al sporturilor extreme, făcea exerciții cu bicicleta în zona rampei destinată bicicletelor și rolelor. La un moment dat s-a dezechilibrat și picat de pe bicicleta rănindu-se destul de grav.

Accidentul s-a produs în jurul orei 23,50, iar inițial acesta nu s-a îngrijorat, în sportul pe care îl practică acidentele sunt frecvente. Cinci minute mai târziu însă acesta a început să se simtă rău și a fost apelat numărul de urgență 112.

 

Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean iar medicii l-au diagnosticat cu traumatism cranio cerebral, fractura parietal stânga și multiple hematoame la nivelul capului. Aceta a rămas internat la unitatea medicală.

 

Eveniment
  • Luni, 24 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe DN1, în zona Breaza

Accidentul rutier a avut loc luni dimineață, după ce un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. UPDATE: Potrivit ISU Prahova, victima accidentului este un bărbat în vârstă de 62 de ani,...