cotet pasari

Secția de Poliție Rurală Ciorani, a fost sesizată miercuri de un bărbat din localitatea Sălciile cu privire la faptul că din gospodărie i-ar fi dispărut mai multe găini.

Acesta susținea că în noaptea precedentă persoane necunoscute i-ar fi pătruns în propria gospodărie, de unde au plecat cu mai multe găini.

Polițiștii au intrat pe fir, însă au avut o mare surpriză când au aflat de fapt cine este făptașul: chiar fiul bărbatului care reclama furtul.

Se pare că acesta împlinise recent vârsta de 18 ani și s-a hotărât să-și cinstească prietenii cu un grătar nocturn, pe malul unei bălți din localitate. Acesta a intrat în cotețul păsărilor de un a sustras o găină, a mers pe malul apei și s-a bucurat alături de prietenii săi de vârsta pe care tocmai a împlinit-o.

Prejudiciul creat părinților ar fi de 60 de lei. Cu toate astea însă, bărbatul păgubit susține că nu i-ar fi fost furată doar o găină, ci mai multe.

 

Articole asemănătoare
Național
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Ploi și furtuni, până sâmbătă

Este în vigoare o informare meteorologică de vreme rea, pentru toată ţara. De joi și până sâmbătă va ploua torenţial şi se vor produce furtuni, în special în regiunile din sud, centru şi est....