Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

barcaUn accident de circulație a avut loc luni seară, în jurul orei 20,40, pe DN1, la Bărcănești.

 

Potrivit martorilor la eveniment, accidentul s-a produs în sensul giratoriu de la ieșirea din localitate, spre Ploiești, în zona dispeceratului rutier.

În accident au fost implicate două autovehicule. Potrivit acelorași martori accidentul s-a produs în momentul în care șoferul unei mașini care circula dinspre București spre Ploiești, a fost acroșat de o altă mașină, al cărei șofer nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare.

 

Vă reamintim că în aceiași zonă astăzi, o explozie puternică a avut loc într-un bloc din apropiere, fiind afectată circulația pe DN1.

Potrivit IPJ Prahova, accidentul nu s-a soldat cu victime și au fost implicate în total trei mașini. Practic, două autoturisme care circulau dinspre București spre Brașov au intrat în coliziune în sensl giratoriu în momentul în care șoferul care se deplasa pe banda, nu s-a asigurat. Autoturismele au fost proiectate într-un al treilea autovehicul care era parcat.

 

Eveniment
  • Joi, 17 August 2017
  • De Andra Vlad

Trei incendii au izbucnit, simultan, în Prahova

Pompierii militari prahoveni sunt în alertă, fiind chemați să stingă trei incendii care au izbucnit simultan în localități diferite. Astfel, la ora 12:30, sunt înregistrate incendii de vegetație...