politisti local

Un polițist local a fost agresat duminică în zona de nord a municipiului, în zona Spitalului Județean, lângă stația de microbuze Coreco Nord. 

În jurul orei 19,30 a fost înregistrat un apel pe numărul unic de urgență care anunța o bătaie între doi indivizi în stația de microbuze. Potrivit informațiilor noastre, doi bărbați care se aflau într-un microbuz care circula pe ruta Vălenii de Munte - Ploiești s-au certat pe parcursul drumului, iar când au coborât în Ploiești s-au luat la bătaie. 

Un echipaj al Poliției Locale care se afla în zona a încercat să aplaneze conflictul, numai că, la scurt timp, unul dintre agenți a devenit victimă.  Acesta s-a ales cu mai multe lovituri în zona fetei.

Toate persoanele implicate în altercație au fost duse la secția 2 de Poliție pentru audieri, iar agresorul a fost sancționat cu suma de 1000 de lei în baza legii 61.

 

Administrație
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Mandat prelungit pentru directorul CSM Ploiești

Directorul CSM Ploiești, Cezar Stoichiciu, rămâne în funcție.  Mandatul acestuia a fost prelungit pentru 30 de zile. Cezar Stoichiciu este angajat la cabinetului primarului Ploieștiului, Adrian Dobre și detașat la...