Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

incest

Scandalul incestului din comuna Iordăcheanu, sat Vărbila, are rădăcini mult mai vechi. Potrivit informațiilor intrate în posesia observatorulph.ro, totul a început cu mai mulți ani în urmă, în 1998. 

 

Citește și: Caz șocant în Prahova. Bunic acuzat de incest VIDEO

La vremea respectivă, băiatul lui Nicolae era acuzat de violul surorii lui, Cristina. În urma actului sexual a rezultat o fată care are în prezent 16 ani. Tânărul a fost încarcerat sub acuzația de viol, iar din condamnarea de 9 ani a ispășit 7, ulterior fiind eliberat.

 

Zilele trecute a ieșit la iveală însă un alt scandal legat de aceiași familie. Tatăl Cristinei, bunicul fetei de 16 ani, ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta.

Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Prahova a fost sesizată, telefonic, că, la Vărbila, bunicul unei minore ar fi comis acte sexuale cu o nepoată de-a sa, în vârstă de 16 ani, iar reprezentanții acesteia din urmă au reclamat la poliție acest caz. 

În urma audierilor, mama și cei trei copii minori au fost internați într-un centru de plasament din Vălenii de Munte. Cercetările în acest caz sunt continuate, iar în funcție de ceva dispune procurorul, cel mai probabil, persoanele implicate vor fi supuse unor expertize neuro-psihiatrice și unei testări ADN.