femeie injunghiata ploiesti2

Detalii șocante ies la iveală în urma scenei de groază petrecută luni, în jurul orei 11.00, în zona pieței de nord a municipiului. 

UPDATE:  Tânăra înjunghiată a reclamat în urmă cu 4 zile că este amenințată

Vă reamintim că o tânără în vârstă de 23 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori în zona gatului, a toracelui și a abdomenului, de un bărbat despre care s-a aflat ulterior că este fostul iubit. 

Citește și:  Filmul înjunghierii de la cofetăria Oli din zona Complexul Nord

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Enache D. din satul Mehedința a fost înjunghiată de Bădălău C. în vârstă de 35 de ani din Ploiești, care este student la Teologie.

Citește și:  Vânzătoarea înjunghiată la Ploiești, în stare critică

 

Acesta ar fi dezvoltat o pasiune bolnavă față de victimă și se pare că în trecut ar fi amenințat-o de mai multe ori, inclusiv cu moartea. 

Citește și:  Cine este bărbatul care a înjunghiat-o pe vânzătoarea cofetăriei

Se pare că bărbatul nu ar fi acceptat despărțirea de victimă care ar fi avut loc în urmă cu aproximativ o lună. Astăzi a mers la locul de muncă al fostei iubite încercând să se împace, numai că a fost refuzat, moment în care a recurs la gestul necugetat.

 

 

Articole asemănătoare
Sport
  • Sâmbătă, 24 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Coregrafie superbă realizată de fanii Petrolului

Petrolul dispută în această seară returul barajului de promovare în Liga a 3-a, contra celor de la Dentaş Tărtăşeşti. În tur, ploieștenii s-au impus cu 3-0. Fanii ”lupilor” au luat cu asalt Arena...