Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

accident dn1b loloiasca

Accidentul rutier s-a produs miercuri noapte, în jurul orei 23.30, după ce un autoturism a acroșat un biciclist.

 

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției, precum și de la Serviciul de Ambulanță Prahova. Din păcate, victima accidentului a decedat, potrivit IJP Prahova.

Poliția efectuează la această oră cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul rutier. Traficul în zonă este restricționat.

 

Cadavrul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală din Ploiești.

UPDATE: Accidentul s-a produs pe sensul de mers Mizil - Ploiești, la ieșire din Loloiasca. Atât șoferul, în vârstă de 78 de ani, cât și victima, în vârstă de 47 de ani, au domiciliul în Ploiești.

Potrivit unor surse, conducătorul auto ar fi oprit la vreo doi kilometri distanță de locul unde a acroșat biciclistul. Un paznic de vânătoare l-ar fi văzut pe șofer și l-a întrebat ce s-a întâmplat. Șoferul a motivat că trebuie să schimbe roata de rezervă. Numai că paznicul de vânătoare a văzut mașina avariată. Cei doi s-ar fi întors în zona unde s-a produs accidentul, unde a fost găsită și victima. Paznicul de vânătoare a alertat imediat Poliția.

La această oră (23.50) traficul în zonă este dirijat.

 

 

Național
  • Miercuri, 16 August 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Românii au comis-o grav de Sf. Maria

Inspectoratul General al Poliţiei Române a dat publicităţii bilanţul mini-vacanţei. Nu a fost o perioadă ca oricare alta, pentru că, de Sfânta Maria, românii s-au întrecut în contravenţii şi...