incendiu cerasu

Mai multe persoane din Cerașu au sunat disperați la 112 și au anunțat că flăcările au cuprins o locuință, iar o femeie a leșinat.

La fața locului se deplasează trei autospeciale cu apă, potrivit ISU Prahova.

În urmă cu puțin timp, mai multe persoane au sunat la 112 și au anunțat că flăcările au cuprins aproape 100 de metri pătrați din locuință și au anunțat că o femeie a leșinat.

După localizarea și stingerea focului, specialiștii din cadrul ISU Prahova vor stabili și cauza care a condus la izbucnirea incendiului. (foto cu caracter ilustrativ).

UPDATE: 20.24 - Pompierii sunt în continuare la fața locului pentru stingerea focului, care a afectat 200 de metri pătrați din acoperiș. Trei persoane au făcut atac de panică, dar toate trei refuză transportul la spital. Potrivit purtătorului de cuvânt, Raluca Vasiloae, pompierii au reușit să scoată din locuință o butelie, evitând astfel producerea unei explozii.

 

 

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Incendiu la o gospodărie din Florești

În această după-amiază a izbucnit un incendiu la o gospodărie din comuna prahoveană Florești. A ars o suprafață de 60 de mp de acoperiș la o anexă, la fața locului ajungând două echipaje cu 12...

Eveniment
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Andra Ilie

Incendiu la o croitorie din Băicoi

Azi noapte a izbucnit un incendiu la o croitorie din orașul Băicoi. Este vorba de un spațiu de aproximativ 150 mp, destinat unei săli de mese și birourilor. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă a...