Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

cristinel toader

Probleme pentru Cristinel Toader, fostul director al Poliției Locale Ploiești. Acesta a solicitat, marți, strămutarea dosarului să de corupție aflat pe rolul Tribunalului Prahova la o altă instanță din alt județ. Solicitarea, adresată Curții de Apel Ploiești, a fost respinsă pe motiv că nu este întemeiată. Decizia este definitivă.

Toader a fost trimis în judecată de către procurorii DNA Ploiești în luna decembrie a anului trecut. El este  acuzat printre altele de șantaj, evaziune fiscală și abuz în serviciu, după ce ar fi vândut subiectele de examen unor candidați care doreau să participe la concurs pentru ocuparea unor posture vacante în cadrul Poliției Locale Ploiești. Pe de altă parte, Toader este acuzat și că, în perioada în care era director al Poliției Locale făcea și afaceri incompatibile cu funcția.

 

 

Exclusiv
  • Miercuri, 26 Iulie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Am găsit un om normal! Ce facem cu el?

"Poliţiştii nu dau doar amenzi" ne spunea cea care a surprins această imagine. Normalitatea a ajuns să ne mire. Cu siguranţă, imaginea se încadrează la categoria "fără comentarii". Cu toate acestea merită...