accident rutier trafic blocat spre bucuresti

Accidentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii între două autoturisme, la intersecția DN1 cu DJ 101, pe raza localității Balotești, din Ilfov.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că, la această oră (19:20), în judeţul Ilfov, traficul rutier pe DN1 Ploiești - București se desfășoară îngreunat pe raza localității Balotești, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule.

„Banda 1 a sensului de mers către București este blocată, iar circulația se desfășoară numai pe banda 2. Accidentul s-a produs la intersecția DN1 cu DJ101. Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule prudent și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului”, precizează Centrul Infotrafic.

Acesta este al doilea accident rutier care are loc astăzi pe DN1, pe raza localității Balotești.

Citește și: Accident pe DN1! Trafic blocat spre București

În urma accidentului de dimineață, traficul spre București a fost blocat pe DN1, circulația fiind deviată printr-o stație de distribuție a carburanților.

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Șofer beat depistat pe DN1 B

Joi un echipaj de poliție din Mizil a depistat un bărbat de 49 de ani, domiciliat în Vadu Săpat, care circula pe DN 1B, deși se afla sub influența alcoolului. Aparatul etilotest a indicat o...