roti blocate

Ploieșteanul care a încercat să scape fără să plătească amendă după ce un angajat SGU i-a blocat roata de la mașina parcată într-un loc nepermis, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și la 60 de zile de muncă în folosul comunității în cadrul SC Serviciul de Gospodărire Urbană Ploieşti, respectiv Administraţia Parcului Memorial Constantin Stere.

 
Acesta a fost găsit vinovat pentru dare de mită, după ce i-a oferit suma de 100 de lei angajatului SGU care i-a blocat roțile autoturismului.
 
Momentul a fost surprins de un echipaj de jandarmi care a alertat imediat Direcția Generală Anticorupție. Minea Constantin Daniel a fost obligat să plătească și suma de 700 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată și în plus acestuia i-a fost confiscată și 100 de lei, reprezentând banii pe care a vrut să-I ofere cu titlu de mită.
 
Dosarul a fost deferit justiției de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova în luna ianuarie a acestui an, iar după doar cinci termene, instanța s-a pronunțat în cauză, decizia nefiind una definitivă. Instanța nu s-a pronunțat încă în cazul angajatului SGU, Gabriel Voicea, care are și el calitatea de inculpat în dosar, acuzat fiind de luare de mită.

 

Articole asemănătoare
Național
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Primar acuzat că a luat mită de 858 de ori

Mită cu repetiție, și nu oricum, ci de 858 de ori! Un fost primar din Bihor a fost trimis în judecată pentru că ar fi cerut diverse sume de la angajații administrației locale ca sa le acorde...