Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

copil cazut hazna

Alerta a fost dată în urmă cu puțin timp (20.20). Un echipaj de pompieri a ajuns la fața locului și l-au scos pe micuț din fosa septică.

 

O clipă de neatenție a fost suficientă pentru ca micuțul să pice în fosa septică. Pompierii au ajuns la fața locului, iar medicii de la Smurd încearcă în aceste momente să-l resusciteze.

Incidentul a avut loc pe strada Franceză, în zona barierei, în satul Românești, comuna Bărcănești.

 

UPDATE: Ora 20.50 - Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, fosa septică în care a picat băiatul de numai 4 ani are un diametru de 80 de cm și o înălțime de aproape un metru.

În momentul în care s-a produs tragedia era fosa septică plină cu dejecții. Se pare că băiatul era în grija surorii mai mari, însă nimeni nu și-a dat seama că băiețelul a dispărut.

Medicii continuă și la această oră (20.54) manevrele de resuscitare.

UPDATE: Potrivit ISU Prahova, la ora 21.33, medicii au declarat decesul băiețelului, după mai bine de o oră de efectuare a manevrelor de resuscitare.

 

Auto-moto
  • Marți, 25 Iulie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Accident rutier - Cu maşina direct în casă

Un accident rutier s-a produs marţi seara, în comuna Drăgăneşti, sat Meri. Şoferul a părăsit carosabilul, ajungând în gospodăria unui localnic. Trei persoane sunt asistate medical, în autoturism...