Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

sentinta campina

Sentință incredibilă a judecătorilor din cadrul Tribunalului Prahova care au decis că un bărbat trimis în judecată pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat un tânăr pe o stradă din centrul localității Breaza, a fost condamnat la închisoare cu suspendare și la muncă în folosul comunității.

 

Instanța a considerat ca agresorul să muncească fie la Biblioteca C.I. Istrati din Câmpina fie la biserica „Naşterea Maicii Domnului" din aceeași localitate. În plus, bărbatul va trebui să plătească victimei suma de 5000 de lei, daune morale. Sentința Tribunalului nu este definitivă.

Agresorul trimis la biblioteca din Câmpina pentru a-și ispăși pedeapsa este Robert Nistorescu, din Breaza, iar victima sa este Ștefan Bucur, nepotul procurorului din Sinaia care este anchetat de procurorii DNA din Ploiești pentru luare de mită. Victima a fost înjunghiată pe o stradă din zona centrală a localității Breaza în luna august a anului trecut. Totul s-a petrecut pe fondul unui conflict mai vechi între două grupări rivale din localitate, cunoscute pentru comportamentul lor agresiv. Bucur a fost înjunghiat în spate, în timpul unei încăierări la care au participat mai multe persoane.

citeste si: Fiul unui procuror din Sinaia, înjughiat de interlopii din Breaza. Agresorul, în arest la domciliu

 

 

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...