accidente rutiere ploiesti dn1 chitorani

Două persoane, o femeie și un minor, au fost acroșate de autoturisme, la Chițorani și Ploiești. Medicii sunt la fața locului și asigură asistență medicală.

Primul accident a avut loc pe DN1B, la Chițorani. O femeie, în vârstă de 51 de ani, a fost acroșată de un autoturism. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova.

La diferență mică de timp, un al doilea accident rutier a avut loc pe strada Aleea Godeanu, după ce un minor a fost acroșat de un autoturism. Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova sunt la fața locului și acordă îngrijiri medicale.

În ambele cazuri, Poliția efectuează cercetări pentru stabilirea modului în care s-au produs evenimentele rutiere. În funcție de gravitatea traumatismelor suferite, se va decide dacă victimele vor fi sau nu transportate la spital.

 

Articole asemănătoare
Sport
  • Sâmbătă, 24 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Coregrafie superbă realizată de fanii Petrolului

Petrolul dispută în această seară returul barajului de promovare în Liga a 3-a, contra celor de la Dentaş Tărtăşeşti. În tur, ploieștenii s-au impus cu 3-0. Fanii ”lupilor” au luat cu asalt Arena...