Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

 incendiu casa romanesti

Incendiul a fost izbucnit aseară, la o casă din Românești, comuna Bărcănești.

 

Focul a afectat o suprafață de 400 de metri din acoperișul unei anexe și din cel al locuinței. Pentru că focul se manifesta violent, la fața locului s-au deplasat șase autospeciale cu apă și spumă, precum și două ambulanțe, de la SMURD și de la SAJ.

Panica pentru localnici a fost mare având în vedere violența cu care s-a manifestat focul. Mulți dintre vecinii proprietarului casei au ieșit pe stradă.

 

Cei 31 de pompieri care au ajuns la locul incendiului au reușit să localizeze și să stingă focul. O femeie în vârstă de 62 de ani a făcut atac de panică și a avut nevoie de asistență medicală.

Potrivit ISU Prahova, incendiul a izbucnit de la un „sistem de încălzire locală nesupravegheat sau supraîncălzit”.

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a trimis la redacție imagini cu incendiul de aseară.

incendiu romanesti barcanesti

 

 

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...

Eveniment
  • Joi, 17 August 2017
  • De Andra Vlad

Trei incendii au izbucnit, simultan, în Prahova

Pompierii militari prahoveni sunt în alertă, fiind chemați să stingă trei incendii care au izbucnit simultan în localități diferite. Astfel, la ora 12:30, sunt înregistrate incendii de vegetație...