perchezitii hoti combustibil prahova

Polițiștii de ordine publică au efectuat astăzi cinci percheziții la domiciliile unor persoane bănuite că ar fi sustras produse petroliere. 

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică din I.J.P. Prahova au efectuat o percheziție la un punct de lucru al unei societăți comerciale și patru percheziții la persoane bănuite de furt calificat, cu domiciliul în comunele prahovene Telega, Dumbrăvești, Scorțeni și Brebu.

„Din cercetări a rezultat că persoanele în cauză, în perioada noiembrie 2015 – martie 2016, ar fi sustras produse petroliere din instalațiile unei societăți de profil. La percheziții, polițiștii au descoperit mai multe recipiente care ar fi fost utilizate la săvârșirea infracțiunilor, precum și aproximativ 200 de litri de produs petrolier (gazolină și țiței). Patru persoane au fost aduse la sediul poliției cu mandat”, a anunțat IJP Prahova.

La acțiuni au participat și jandarmi. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 30 Aprilie 2017
  • De Andra Ilie

Cum poți deveni polițist. Condiții și acte necesare

Cei care își doresc o carieră în Poliţia Română se pot înscrie  în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Anul acesta, persoanele interesate de cariera de polițist se pot...