balastiera

Un bărbat din comuna Tinosu este cercetat de Ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și executarea de activități miniere fără permis sau licență.

Ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au definitivat cercetările într-un dosar penal și au propus sesizarea instanței față de un bărbat din comuna Tinosu pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și executarea de activități miniere fără permis sau licență.

Din cercetări a rezultat că, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, bărbatul ar fi desfășurat activități de exploatare a resurselor de nisip și pietriș fără a deține permis de exploatare și fără a declara și achita redevența minieră aferentă.

De asemenea, agregatele minerale obținute ar fi fost comercializate fără ca veniturile realizate să fie înregistrate în evidența contabilă, fiind cauzat bugetului consolidat al statului un prejudiciu total de 458.277 lei, recuperat prin aplicarea de măsuri asiguratorii.
sursa> IJP Prahova

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 30 Aprilie 2017
  • De Andra Ilie

Cum să parchezi așa? La Ploiești se poate...

Un cititor ne-a trimis imagini cu o mașină parcată pe spațiul verde din Ploiești, în apropierea giratoriului de la catedrală. Din păcate, astfel de situații sunt frecvente într-un oraș în care...