barbat cercetat evaziune fiscala

Bărbatul este cercetat și pentru executarea de activități miniere fără permis sau licență. Prejudiciul este de aproape 460.000 de lei.

Ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au definitivat cercetările într-un dosar penal și au propus sesizarea instanței față de un bărbat din comuna Tinosu pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și executarea de activități miniere fără permis sau licență.
„Din cercetări a rezultat că, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, bărbatul ar fi desfășurat activități de exploatare a resurselor de nisip și pietriș fără a deține permis de exploatare și fără a declara și achita redevența minieră aferentă”, a anunțat IJP Prahova
Agregatele minerale obținute ar fi fost comercializate, spun polițiștii, fără ca veniturile realizate să fie înregistrate în evidența contabilă, fiind cauzat bugetului consolidat al statului un prejudiciu total de 458.277 lei, recuperat prin aplicarea de măsuri asiguratorii.

 

Ultimă Oră
  • Duminică, 25 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Prahovean dispărut pe Dunăre la mila 28 - UPDATE

Update - Persoana dispărută a fost găsită teafără, în aval de localitatea Partizani. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 81 de ani, cu deficienţe de auz. Acesta plecase să caute un loc mai bun...