Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

vrajitoare

Anghel Zătreanu, Anghel Zătreanu Suraj, Maria Burtea, Elena Laura Burtea și Lucian Matu, pe scurt, vrăjitorii din clanul Zătreanu din Ploiești, au fost trimiși în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

 

 

Aceștia vor fi judecați pentru înșelătorie. În dosar sunt nu mai puțin de de 26 de victime care au căzut în plasa farmecelor celor cinci escroci. Nici unul dintre aceștia nu se află în arest, fiind judecați în libertate, dar sub control judiciar.

Reamintim că polițiștii din Ploiești au făcut mai multe percheziții în toamna anului trecut, la domiciliu membrilor familiei Zătreanu, după ce mai multe persoane au depus plângeri în care descriau cu lux de amănunte cum au fost înșelate, șantajate și amenințate de vrăjitoare. (detalii AICI)

 

 

În această cauză a fost calculat un prejudiciu care depășește suma de 200.000 de lei, banii reprezentând taxele pe care victimele Zătrenilor le plăteau în schimbul unor vrăji care ar fi trebuit să le rezolve problemele. Cei care refuzau achitarea sumelor solicite ar fi fost șantajați de vrăjitoare, fiind amenințate că persoanele apropiate lor vor deceda sau vor avea de suferit.