piata tavan

După ce zilele trecute tavanul de rigips a cedat, ieri seară, florăresele au avut parte de o nouă sperietură.

Incendiul a fost provocat de un neon care a luat foc. Nu au existat victime, însă la fața locului, după stingerea focului, a fost chemată o ambulanță, pentru că o persoană a făcut atac de panică, spun martorii. Persoana și-a revenit repede și nu a fost nevoie de transportul acesteia la spital.

„Focul a izbucnit de la un neon, pentru că au fost făcute improvizații. Toată lumea s-a speriat”, ne-a relatat un cititor al Observatorulph.ro, care a susținut că focul a fost stins de oamenii aflați la fața locului, după ce a fost întreruptă furnizarea curentului electric.

După ce tavanul s-a prăbușit la piața de flori, conducerea SC Hale și Piețe a decis mutarea mai multor florărese în căsuțe de lemn amplasate în zona parcării de pe strada Emile Zola Bis. Soluția pentru iluminat nu a fost una chiar fericită, spun oamenii, fiind trase cabluri de curent electric din zona platoului Halelor Centrale. (foto: piața cu flori)

 

 

Articole asemănătoare
Lipănești
  • Miercuri, 24 Mai 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Energia electrică întreruptă la Lipănești

Locuitorii din Lipănești nu au miercuri energie electrică între orele 08.30-16.30, ca urmare a unor intervenții ale angajaților SDEE Muntenia Sud.  Potrivit unui anunț făcut pe facebook de către...