pompieri inundatii 1

Conform unui comunicat de presă emis în această după-amiază de ISU, s-au înregistrat inundații la nivelul a opt localități.

Urmare a avertizării meteorologice cod galben de ploi și grindină de mici dimensiuni, la nivelul județului Prahova s-au înregistrat inundații în 8 localități, astfel: Câmpina, Ploiești, Comarnic, Puchenii Mari, Tinosu, Bănești, Râfov, si Bărcănești.

    Aproximativ 60 de pompieri militari au intervenit în sprijinul localnicilor și au evacuat apa din 47 gospodării (10 locuințe și 37 curși), un beci, un pasaj pietonal, două străzi precum și din casa scării unui bloc de locuințe.

Pompierii vor interveni în sprijinul populației pana la restabilirea normalității.

 

Național
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Cod roşu de caniculă - premieră în România

Ministerul de Interne este reunit la această oră în şedinţă de urgenţă. Reprezentantul ANM a declarat în şedinţa internelor că, după codul galben de joi, urmează să emită cod portocaliu de caniculă...

Administrație
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Mandat prelungit pentru directorul CSM Ploiești

Directorul CSM Ploiești, Cezar Stoichiciu, rămâne în funcție.  Mandatul acestuia a fost prelungit pentru 30 de zile. Cezar Stoichiciu este angajat la cabinetului primarului Ploieștiului, Adrian Dobre și detașat la...