motorina

58.000 litri motorină indisponibilizați în urma activităților desfășurate de polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice într-un dosar penal în care e cercetat un bucureștean pentru comiterea a două infracțiuni de complicitate la înșelăciune.

Comunicatul IJP Prahova:

Ofițeri ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au definitivat cercetările într-un dosar penal față de un bucureștean, în vârstă de 41 de ani, administrator al unei societăți comerciale.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că acesta este bănuit de comiterea a două infracțiuni de complicitate la înșelăciune.

Astfel, din cercetări a rezultat că bărbatul ar fi pus la dispoziţia unei persoane documentele şi conturile societăţii pe care o administra, sprijinind-o astfel pentru inducerea în eroare a reprezentanţilor altor două societăți, cu prilejul vânzării unei cantităţi de 58.000 litri motorină. În acest mod a creat impresia că una dintre societăți ar fi proprietara mărfii şi ar putea să o predea părţilor vătămate fără nicio piedică, în condiţiile în care nu se achitase contravaloarea carburanţilor către societatea proprietară de drept.

Prin faptele comise, bărbatul a produs părţilor vătămate un prejudiciu de 289.992 lei, iar întreaga cantitate de motorină a fost indisponibilizată.

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în 15 primării din Prahova

Mai multe primării din Prahova au scos la concurs posturi vacante de referenți, consilieri, inspectori, dar și posturi pentru muncitori calificați și necalificați. Astfel, Primăria orașului Mizil...