accident campina

Accidentul rutier s-a produs în urmă cu puțin timp, după ce două mașini au intrat în coliziune.

Potrivit primelor informații, o persoană este rănită. Se pare că în accident a fost implicat un autoturism și o dubiță. Una dintre persoane va fi transportată la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Câmpina.Traficul în zonă este dirijat pe DN1. Poliția efectuează cercetări cu privire la modul cum s-a produs evenimentul rutier.

UPDATE: Se pare că accidentul s-a produs după ce șoferul dubiței a încercat să întoarcă, neregulamentar, pe DN1. În acel moment a intrat în coliziune cu un autoturism, în care se aflau patru persoane, printre care și doi copii. Cele două mașini au fost proiectate pe banda de accelerare de la ieșire din Câmpina, fiind blocate cele două benzi ale sensului de mers spre Brașov. La Centrul de Primiri Urgențe de la Spitalul Câmpina a ajuns o femeie care se afla în momentul producerii accidentului în autoturism.

Traficul rutier a fost dirijat la fața locului pe benzile de coborâre, în sensul că o bandă a rămas pentru circulația Brașov - Ploiești, iar cealaltă pentru sensul de mers Câmpina - Brașov.

Poliția efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate modul cum s-a produs evenimentul rutier.

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în 15 primării din Prahova

Mai multe primării din Prahova au scos la concurs posturi vacante de referenți, consilieri, inspectori, dar și posturi pentru muncitori calificați și necalificați. Astfel, Primăria orașului Mizil...