razie rutiera

Peste 1200 de amenzi și 79 de permise reținute. Acesta este bilanțul acțiunilor polițiștilor de la rutieră în Prahova de săptămâna trecută.

Comunicatul IJP Prahova:

Polițiștii prahoveni au organizat, în cursul săptămânii trecute, acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul abaterilor pietonilor și bicicliștilor, dar și din cauza vitezei nelegale sau a consumului de alcool. Au fost aplicate 1269 de sancțiuni contravenționale, au fost constatate 24 infracțiuni și 79 de permise au fost reținute.

În perioada 4 - 10 aprilie a.c., poliţiştii rutieri și de ordine publică au acţionat pentru salvarea de vieți omenești, prin tragerea la răspundere a celor care încalcă normele legale privind limitele de viteză și a celor care conduc autovehicule sub influența băuturilor alcoolice. Demersurile polițienești au vizat și prevenirea accidentelor cu implicarea pietonilor și biciclistilor.
Astfel, au fost constatate 1269 de fapte contravenționale, din care 381 pentru abateri de la regimul legal de viteză. De asemenea, pentru prevenirea accidentelor cu implicarea pietonilor, cele mai numeroase la nivel județean, dar și național, au fost aplicate 379 de sancțiuni și reținute 51 de permise de conducere.
În cadrul acțiunilor, polițiștii au constatat 24 de infracțiuni și au reținut în total, ca măsură complementară, 79 de permise de conducere.

 

Național
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Cod roşu de caniculă - premieră în România

Ministerul de Interne este reunit la această oră în şedinţă de urgenţă. Reprezentantul ANM a declarat în şedinţa internelor că, după codul galben de joi, urmează să emită cod portocaliu de caniculă...

Info Prahova
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Videoconferinţa cu prefecţii pe tema caniculei

Conducerea Prefecturii Prahova, reprezentanţii Consiliului Judeţean, precum şi zeci de directori de deconcentrate participă lă această oră (18.00) la o videoconferinţă care are ca temă prevenirea...