barbat retinut a condus baut fara permis

Un bărbat din Secăria s-a ales cu dosar penal pentru conducerea autoturismului sub influența băuturilor alcoolice, conducere fără permis și pentru avarierea mai multor autovehicule.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 10 spre 11 aprilie. Polițiștii din Secăria au fost sesizați de sustragerea unui autoturism din fața unei locuințe.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat autovehiculul sustras în centrul localității, avariat în proporție de 50%, ca urmare a coliziunii cu un zid de susținere al D.J.101S. Totodată, în apropiere, au mai fost găsite alte două autoturisme avariate, în urma cercetărilor rezultând faptul că persoana bănuită de comiterea faptei este aceeași persoană, care, în încercarea de a sustrage unul dintre aceste două autovehicule, l-ar fi acroșat pe celălalt, care se afla parcat în apropiere, părăsind locul faptei. Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată. În urma testării cu aparatul alcooltest, constatându-se că ar fi condus sub influența băuturilor alcoolice și, totodată, fără a poseda permis de conducere”, a precizat IJP Prahova

Bărbatul a fost reținut și urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia cu propunere de arestare preventivă. Valoarea pagubelor produse se ridică la aproximativ 12.000 lei, a mai anunțat sursa citată.

.

 

Articole asemănătoare
Național
  • Miercuri, 26 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Dosar penal în cazul copilului căzut în puț

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roșiorii de Vede au deschis un dosar penal in rem (asupra faptei) pentru omor din culpă în cazul copilului care a căzut, marți, într-un puț din...