Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

accident centura1

Accidentul a avut loc, potrivit IJP Prahova, la km 63, între sensul giratoriu și paralela de pe DN1, pe Centura de Vest a Ploieștiului.

 

Trei autoturisme, un Ford KA, cu numere de Brașov, un Logan, cu numere de Constanța, și un autoturism Mazda, au fost implicate în accident. Toate cele trei mașini circulau pe sensul de mers spre Brașov. La un moment dat, conducătorul unuia dintre autoturisme, care circula pe banda I, se pare că a vrut să depășească mașina din fața sa, numai că nu s-ar fi asigurat în momentul în care a executat manevra, moment în care a acroșat autoturismul din fața sa, dar și o mașină care circula regulamentar pe banda a II-a.

În momenentul de față, traficul rutier se desfășoară dirijat printre cele trei autoturisme care ocupă banda I și banda II a drumului. O persoană acuză dureri și primește îngrijiri din partea medicilor de la Ambulanță.

 

Polițiștii efectuează cercetări cu privire la modul cum s-a produs accidentul.

 

 

Exclusiv
  • Marți, 25 Iulie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Cununie dacică la Ploieşti - galerie foto

Doi tineri din Ploieşti au hotărât să aibă o cununie civilă mai puţin convenţională. Şi... au reuşit. O pată de culoare într-o lume a evenimentelor de acest gen, în care prea puţini ies în evidenţă, chiar...