radar politie bors 23Polițiștii prahoveni au desfășurat weekend-ul trecut acțiuni de depistare și tragere la răspundere a șoferilor ce depășesc limita de viteză permisă.

Aproximativ 60 de polițiști au acționat pe raza județului Prahova realizând filtre de control și folosind 12 aparate de măsurare a vitezei. Scopul principal al acțiunii a fost depistarea celor care depășesc viteza legală și a celor care conduc sub influența alcoolului. În perioada 1-3 aprilie au fost reținute 14 permise de conducere și au fost aplicate aproximativ 1000 de sancțiuni contravenționale. Dintre acestea 587 privesc conducerea cu o viteză peste limita legală și 11 conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

IPJ Prahova susține că aceste acțiuni ale poliției au rolul de a salva vieți omenești prin sancționarea șoferilor teribiliști.

 

Articole asemănătoare
Internațional
  • Vineri, 21 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Atac în Franța. Ce se știe până acum

Un poliţist a fost ucis într-un atac care a avut loc în inima Parisului, pe bulavardul Champs-Elysées. Atacatorul a coborât dintr-o maşină, înarmat cu cu Kalaşnikov, şi a deschis focul asupra unui...