accident centura biciclst

Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 06.00. Un autoturism a acroșat un pieton, care, ulterior, din cauza traumatismelor grave, a decedat.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova. Medicii au găsit pietonul în stop cardio-respirator. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru salvarea persoanei rănite.

Polițiștii efectuează cercetări cu privire la modul cum s-a produs accidentul rutier.

UPDATE: Potrivit primelor informații, se pare că pietonul era din Ploiești și avea 30 de ani. Bărbatul ar sărit peste parapeți dar nu a mai reușit să treacă pe cealaltă parte a drumului, pentru că a fost lovit de un autoturism Ford, care venea dinspre București. Șoferul autoturismului nu a mai reușit să evite impactul cu pietonul. Bărbatul rănit a decedat la scurt timp, din cauza politraumatismelor incompatibile cu viața.
accident centura2

 

Articole asemănătoare
Social
  • Marți, 30 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Aer irespirabil în zona de sud a Ploieștiului

Un cititor a reclamat pe adresa redacției un miros puternic de cauciuc ars și un fum gros provenind din zona fostei rafinării Astra Română.  ”Aseară, în zona de sud din Ploiești, nu puteai respira. Am...