Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

barbat mort rapa

Bărbatul a fost găsit decedat în această dimineață chiar de unul dintre băieții lui. Omul picase într-o râpă, de la o înălțime de 80 de metri.

 

O petrecere organizată în familie s-a terminat tragic. Aseară, în jurul orei 20.00, o familie, soț, soție și doi copii, alături de mai mulți prieteni au ajuns la Barajul Măneciu deciși să petreacă noaptea pe malul lacului. Paznicul lacului de acumulare de la Măneciu nu i-a lăsat să s intaleze pe malul lacului, ci le-a recomandat să meargă într-o poieniță. La o oră după ce au ajuns, în jurul orei 21.00, Nicolae Constantin, în vârstă de 46 de ani, din Dumbrăvești, sat Mălăești, tatăl celor doi copii, a părăsit grupul, care a sesizat lipsa bărbatului abia în jurul orei 23.00.

Dis-de-dimineață, familia, dar și pietenii bărbatului au început căutările. Bărbatul a fost găsit mort într-o râpă chiar de băiatul cel mare al lui. Astăzi, în jurul orei 08.40, cineva din grup a sunat la 112 și a anunțat decesul bărbatului.

 

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Poștei din Ploiești

Două autoturisme au intrat în coliziune sâmbătă după-amiază, pe strada Poștei din Ploiești. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 14.00. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și...