barbat mort rapa

Bărbatul a fost găsit decedat în această dimineață chiar de unul dintre băieții lui. Omul picase într-o râpă, de la o înălțime de 80 de metri.

O petrecere organizată în familie s-a terminat tragic. Aseară, în jurul orei 20.00, o familie, soț, soție și doi copii, alături de mai mulți prieteni au ajuns la Barajul Măneciu deciși să petreacă noaptea pe malul lacului. Paznicul lacului de acumulare de la Măneciu nu i-a lăsat să s intaleze pe malul lacului, ci le-a recomandat să meargă într-o poieniță. La o oră după ce au ajuns, în jurul orei 21.00, Nicolae Constantin, în vârstă de 46 de ani, din Dumbrăvești, sat Mălăești, tatăl celor doi copii, a părăsit grupul, care a sesizat lipsa bărbatului abia în jurul orei 23.00.

Dis-de-dimineață, familia, dar și pietenii bărbatului au început căutările. Bărbatul a fost găsit mort într-o râpă chiar de băiatul cel mare al lui. Astăzi, în jurul orei 08.40, cineva din grup a sunat la 112 și a anunțat decesul bărbatului.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Șofer beat depistat pe DN1 B

Joi un echipaj de poliție din Mizil a depistat un bărbat de 49 de ani, domiciliat în Vadu Săpat, care circula pe DN 1B, deși se afla sub influența alcoolului. Aparatul etilotest a indicat o...