Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

procuror sinaia

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât suspendarea din funcție a lui Daniel Bucur, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia, ca urmare a trimiterii în judecată pentru săvârșirea unor infracțiuni, a anunțat astăzi CSM.

„Hotărârea Secției a fost luată în temeiul dispozițiilor art. 40 lit. j) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, conform cărora secţiile Consiliului dispun suspendarea din funcție a judecătorilor și procurorilor și art. 62 alin. (1) lit. a) și alin. (2) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, potrivit cărora procurorul este suspendat din funcție când a fost trimis în judecată pentru săvârșirea unei infracțiuni”, se arată în comunicatul emis astăzi de CSM.

Procurorii DNA Ploiești au anunțat luni că Daniel Bucur a fost trimis în judecată pentru trafic de influență și luare de mită.

 

 

Sport
  • Miercuri, 23 August 2017
  • De Observatorul Prahovean

Inițiativă inedită pentru sportul ploieștean

Clubul Sportiv Universitar Ploiești propune CSM formarea unei singure echipe de baschet seniori, care să activeze în Liga 1.  Potrivit scrisorii de intenție, pe care observatorulph.ro o publică mai jos,...