radar autostrada

În această după-amiază, poliţiştii rutieri au depistat un bărbat de 42 de ani, care conducea, pe autostrada A3, Ploiești-București, cu viteza de 201 km/h.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 945 de lei, totodată fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile. La data de 13 martie a.c., în jurul orei 15.20, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A3 Ploiești -București, la kilometrul 17, au depistat un bărbat 42 de ani, din Costinești, care conducea cu viteză excesivă.

Conducătorul auto a fost înregistrat de aparatul radar, conducând cu viteza de 201 km/h.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 945 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

sursa: politiaromana.ro

 

Articole asemănătoare
Sport
  • Sâmbătă, 24 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Coregrafie superbă realizată de fanii Petrolului

Petrolul dispută în această seară returul barajului de promovare în Liga a 3-a, contra celor de la Dentaş Tărtăşeşti. În tur, ploieștenii s-au impus cu 3-0. Fanii ”lupilor” au luat cu asalt Arena...