Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Cluburile, barurile şi restaurantele din Ploieşti şi din Prahova au rezervat seara de 8 Martie doar doamnelor. Majoritatea petrecerilor au show-uri de striptease masculin.

 

Show-uri de striptease, meniuri sofisticate, open bar şi concerte sunt doar câteva dintre propunerile pentru o seară ieşită din tipare.

La Sky Lounge, de exemplu, lângă Ploieşti va fi un concert de saxofon şi un show de striptease Taboo Boys, însă majoritatea locurilor mizează pe astfel de ingrediente.

 

Diferenţa o face preţul pachetelor care variază între 99 şi 149 de lei de persoană, iar în majoritatea cazurilor, locurile au fost rezervate în totalitate, exclusiv de către doamne.

Petreceri de 8 martie sunt la Heaven Land, Hotel Prahova, Hotel Central, dar şi în majoritatea cluburilor şi restaurantelor din Ploieşti şi din Prahova.

Citeste mai mult: adev.ro/o3ievb

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 29 Iulie 2017
  • De Andra Vlad

Accident la Cerașu. Două persoane au fost rănite

În această dimineață, pe raza localității Cerașu s-a produs un accident rutier. Din primele informații, în accident au fost implicate două autoturisme, în urma impactului fiind rănite ușor două...