spital campina deces gripa

Direcția de Sănătate Publică Prahova a anunțat în această dimineață că una dintre persoanele decedate din cauza gripei a murit la Spitalul Municipal Câmpina.

De altfel DSP Prahova a venit cu această completare după ce ieri a dat publicității un comunicat prin care anunța că, în Prahova, din cauza gripei nouă persoane au decedat. Astfel, spun reprezentanții DSP Prahova, în săptămâna 22 - 28 februarie s-au înregistrat două decese din care unul raportat de Spitalul Județean Ploiești (grupa 50 - 64 ani) și unul raportat de Spitalul Municipal Câmpina (grupa de vârstă mai mare de 65 de ani). Persoana decedată, un bărbat cu vârsta mai mare de 65 de ani, s-a internat pe 22 februarie, în stare gravă, fiind un pacient și cu alte probleme cronice, iar pe 25 februarie, după o perioadă în care a fost intubat și ventilat la Secția Terapie Intensivă, a decedat.

Culmea este că despre decesul din Câmpina s-a aflat abia după o săptămână, în tot acest timp fiind comunicate numai cazurile confirmate de la Spitalul Județean Ploiești.

Potrivit Spitalului Municipal Câmpina, la această oră nu mai există internată nicio persoană suspectă că ar avea virusul gripal AH1.

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 30 Aprilie 2017
  • De Andra Ilie

Cum să parchezi așa? La Ploiești se poate...

Un cititor ne-a trimis imagini cu o mașină parcată pe spațiul verde din Ploiești, în apropierea giratoriului de la catedrală. Din păcate, astfel de situații sunt frecvente într-un oraș în care...