Un cititor ne-a trimis imaginile de mai jos, surprinse ieri, în zona centrală a Ploieștiului. Este vorba despre activitatea angajaților SGU de la compartimentul blocări auto, care imobilizează mașinile parcate neregulamentar pe strada Basarabi în mod preferențial. Observatorulph.ro a solicitat conducerii SGU un punct de vedere.

Mesajul cititorului indignat:

"Aceste imagini demonstreaza (in)egalitatea dintre soferi. Pe strada Basarabi din centru se parcheaza ilegal atat pe stanga cat si pe dreapta. Aveti in filmuletele atasate masinile parcate sub semnul de stationare interzisa, dar inele se pun dupa cum vrea domnul de la blocari. Aparent, din 3-4 masini parcate in fata casieriei SPFL doar 2 au inele, desi domnul de la blocari este pe strada de ceva timp.

As dori si eu daca se poate un raspuns privind situatia asta. Se pun inele la caterinca? Dintre cele 10 vehicule parcate ilegal (n.r. vezi aici VIDEO), de ce doar 2 au inel? Au plecat de la sediul SGU doar cu 2 inele? S-au vandut la fier vechi in urma scandalului recent cu angajatul de la blocari urmarit penal pentru mita? De ce se actioneaza asa? Unii au voie sa incalce legea si altii nu?"

VIDEO Angajații SGU blochează preferențial mașinile parcate ilegal

 

Articole asemănătoare
Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Criză la TCE. Soluțiile primarului Dobre

TCE are nevoie de bani pentru supraviețuire. După mai bine de trei ore de discuții, primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a prezentat soluțiile pentru redresarea societății. Principala problemă,...

Național
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Primar acuzat că a luat mită de 858 de ori

Mită cu repetiție, și nu oricum, ci de 858 de ori! Un fost primar din Bihor a fost trimis în judecată pentru că ar fi cerut diverse sume de la angajații administrației locale ca sa le acorde...