Un cititor ne-a trimis imaginile de mai jos, surprinse ieri, în zona centrală a Ploieștiului. Este vorba despre activitatea angajaților SGU de la compartimentul blocări auto, care imobilizează mașinile parcate neregulamentar pe strada Basarabi în mod preferențial. Observatorulph.ro a solicitat conducerii SGU un punct de vedere.

Mesajul cititorului indignat:

"Aceste imagini demonstreaza (in)egalitatea dintre soferi. Pe strada Basarabi din centru se parcheaza ilegal atat pe stanga cat si pe dreapta. Aveti in filmuletele atasate masinile parcate sub semnul de stationare interzisa, dar inele se pun dupa cum vrea domnul de la blocari. Aparent, din 3-4 masini parcate in fata casieriei SPFL doar 2 au inele, desi domnul de la blocari este pe strada de ceva timp.

As dori si eu daca se poate un raspuns privind situatia asta. Se pun inele la caterinca? Dintre cele 10 vehicule parcate ilegal (n.r. vezi aici VIDEO), de ce doar 2 au inel? Au plecat de la sediul SGU doar cu 2 inele? S-au vandut la fier vechi in urma scandalului recent cu angajatul de la blocari urmarit penal pentru mita? De ce se actioneaza asa? Unii au voie sa incalce legea si altii nu?"

VIDEO Angajații SGU blochează preferențial mașinile parcate ilegal

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 30 Aprilie 2017
  • De Andra Ilie

Cum să parchezi așa? La Ploiești se poate...

Un cititor ne-a trimis imagini cu o mașină parcată pe spațiul verde din Ploiești, în apropierea giratoriului de la catedrală. Din păcate, astfel de situații sunt frecvente într-un oraș în care...