pacient decedat noaptea ploiesti

Pacientul s-a internat în cursul zilei de ieri, cu suspiciunea de gripă, dar a decedat în noaptea de marți spre miercuri.

Ieri, potrivit datelor furnizate de Spitalul Județean Ploiești, s-au internat patru persoane la unitatea medicală cu suspiciune de gripă. În toate cazurile au fost recoltate probe și transmise la Institutul Național Cantacuzino, pentru a se afla dacă este vorba sau nu de virusul gripal.

Între timp însă, în noaptea de marți spre miercuri, una dintre persoanele suspecte de gripă a decedat.

Până ieri la ora 14.00, la unitatea medicală erau internate opt șase persoane pentru care a fost confirmat virusul gripal AH1, dintre care patru erau intubate, iar alte patru persoane aveau suspiciune de gripă.

Săptămâna trecută alte patru persoane au decedat, în toate cazurile existând confirmare a virusului gripal.

UPDATE: Probele transmise de Institutul Național Cantacuzino astăzi după-amiază au reliefapt faptul că persoana care a decedat în noaptea de marți spre miercuri nu a contactat virusul gripal. Totodată, conform buletinelor de analize, numai în cazul unei singure persoane internată ieri la Județean, suspecte de gripă, s-a confirmat virusul AH1.

 

Articole asemănătoare
Național
  • Marți, 25 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Boala care a ucis deja 23 de copii în România

Rujeola face noi victime în rândul copiilor. O fetiţă în vârstă de doar 5 luni a murit la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş” din Timişoara. Astfel, numărul deceselor cauzate de epidemia de...