Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

spitalul judetean ploiesti

Numărul cazurilor de suspiciune de gripă AH1 a crescut în ultimele zile, la Spitalul Județean din Ploiești. După ce săptămâna trecută s-au înregistrat patru decese, iar alte patru persoane erau suspecte, astăzi numărul persoanelor care erau suspecte de gripă era de opt.

 

La Secția ATI a Spitalului Județean Ploiești astăzi erau internate opt persoane cu suspiciune de gripă. Practic pe 19 februarie la Județean a venit o persoană, pe 20 tot o persoană, iar ieri s-au internat două persoane. Din cele opt persoane, patru sunt ventilate mecanic.

Citește și: Tot ce trebuie să ştii despre gripa porcină. Cum te protejezi de virusul AH1N1

„Așa cum am anunțat și prin comunicat de presă, Spitalul Județean Ploiești a sistat momentan numai operațiile care nu sunt urgențe. La Secția ATI ajung numai persoanele cu suspiciune de gripă. Celor patru noi pacienți, internați pe 19, 20 și 21, li s-au recoltat probe, care au fost transmise la Institut”, a declarat Florin Pușcariu, directorul medical al Spitalului Județean Ploiești.

 

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Atracţia weekend-ului International Air Show

100 de aeronave civile şi militare şi peste 200 de piloţi şi paraşutişti, participă sâmbătă, la Bucharest International Air Show. Participanţii sunt din România, Marea Britanie, Germania, SUA,...