În această dimineață, polițiștii din Ploiești efectuează două percheziții la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuințe. De asemenea, poliţiştii acţionează pentru menținerea ordinii şi siguranței publice în zonă şi verifică respectarea normelor de circulaţie rutieră.

 

În această dimineață, 27 de polițiști de ordine publică, investigații criminale, poliție rutieră și criminalistică din cadrul Poliției Municipiului Ploiești efectuează o acţiune pentru prevenirea și combaterea furturilor din locuințe.

În cadrul activităţilor sunt puse în executare două mandate de percheziție la domiciliile unor persoane bănuite că, în cursul lunii februarie 2016, ar fi comis mai multe furturi din locuințe, pe raza municipiului Ploiești.

De asemenea, sunt puse în executare 4 mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi aduse la sediul poliției pentru audieri.

Totodată, polițiștii acţionează pentru menținerea ordinii şi siguranței publice în zonă şi   verifică respectarea normelor de circulaţie rutieră.

La acțiune participă și jandarmi.
sursa: IJP Prahova

 

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Sâmbătă, 29 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Imagini de la Old Cars Rally Ploiești

Vineri, în parcarea Ploieşti Shopping City, s-a dat startul în Old Cars Rally. 25 de automobile de epocă au bucurat ochii şi sufletele pasionaţilor. Pentru posesorii lor, nu competiţia în sine este...