victima caruta spital

Accidentul s-a produs pe DJ 144, după ce o căruță a intrat într-un gard. În atelajul hipo se aflau două persoane, iar una dintre victime a fost transportată cu elicopterul la un spital din București.

Accidentul s-a produs duminică după-amiază, după ce un atelaj hipo s-a răsturnat și a intrat într-un gard. În stare mai gravă a fost o femeie în vârstă de 66 de ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral, dar și traumatism în zona abdominală. Un elicopter aflat în zonă a preluat femeia și a transportat-o la un spital din București.

Cea de a doua victimă, un bărbat în vârstă de 70 de ani, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Bărbatul avea o plagă, dar era și în stare avansată de ebrietate.

 

Articole asemănătoare
Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Criză la TCE. Soluțiile primarului Dobre

TCE are nevoie de bani pentru supraviețuire. După mai bine de trei ore de discuții, primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a prezentat soluțiile pentru redresarea societății. Principala problemă,...

Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Sarea se extrage din gunoi? - galerie foto

Ca multe alte zone din Ploieşti, strada Drumul Sării a devenit un fel de rampă de gunoi. Nu putem acuza autorităţile pentru nesimţirea celor care aruncă gunoiul pe unde apucă, dar... ... dar putem...