Potrivit surselor noastre, în această dimineață a avut loc o acțiune a polițiștilor ploieșteni de verificare a autobuzelor și microbuzelor deținute firmele de transport persoane. Totul s-a întâmplat la intrarea în municipiul Ploiești dinspre DN 72.

Oamenii legii au verificat actele mașinilor, licențele, dar și legalitatea curselor și numărul de pasageri aflați în microbuzele și autobuzele oprite. Potrivit acelorași surse s-au constat și nereguli și vor fi aplicate sancțiuni, însă până la această oră sunt necunoscute.

Intrarea în Ploiești pe DN72 este folosită de operatorii de transport care operează curse în Nedelea, Ariceștii Rahtivani, în localități din Dâmbovița, dar și în Târgșoru-Vechi, Stăncești, Mănești și Cocorăștii Colț.

Vă reamintim că în data de 5 februarie un autobuz al firmei Darco Impex de pe ruta Mănești Ploiești a fost implicat într-un grav accident de circulație pe Centura Ploieștiului în urma căruia 5 persoane și-au pierdut viața iar alte 28 au fost rănite

Rămâi pe observatorulph.ro pentru a afla rezultatele controlului.

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Aglomerație pe DN72, la intrarea în Ploiești

Joi după amiază traficul rutier pe DN72 este intens, pe sensul de mers Târgoviște-Ploiești formându-se o coloană de mașini până în apropierea unității militare de la Crâng.  Ionuț Urzeală a postat pe...