vitezoman pe autostrada bucuresti ploiesti

Poliţiştii rutieri au depistat în trafic, pe autostrada A3 București-Ploiești, un bărbat, cetățean maghiar, care conducea cu viteza de 218 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 945 de lei, totodată fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

Șoferul a fost depistat astăzi în zona km. 41 al autostrăzii A3. Este vorba despre un bărbat, de 45 de ani, cetățean maghiar, a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism, pe sensul înspre Ploiești, cu viteza de 218 km/h.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 945 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea  suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

 

Articole asemănătoare
Național
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Jaf armat la o bancă din Sectorul 4

Un jaf armat s-a produs la o sucursală bancară din Sectorul 4, București. Incidentul a avut loc în jurul orei 15:00 la o bancă de pe șoseaua Giurgiului din Sectorul 4. Un tânăr a intrat în...

Eveniment
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Aglomerație pe DN72, la intrarea în Ploiești

Joi după amiază traficul rutier pe DN72 este intens, pe sensul de mers Târgoviște-Ploiești formându-se o coloană de mașini până în apropierea unității militare de la Crâng.  Ionuț Urzeală a postat pe...