incendiu puternic vadu sapat

Flăcările au cuprins o locuință din satul Ungureni, comuna Vadu Săpat, iar incendiul se manifestă pe o suprafață de 200 de metri pătrați, cu o degajare mare de fum.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, precum și o ambulanță Smurd. Potrivit primelor informații ISU Prahova, un bărbat în vârstă de 76 de ani a decedat, în încercarea de a stinge focul.

În acest moment, pompierii sunt la fața locului și încearcă să lichideze incendiu.

Primii care au alertat pompierii au fost vecinii care s-au speriat de fumul gros care era degajat de incendiu. Urmează ca pompierii să stabilească și cauza care a condus la izbucnirea focului.

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Incendiu la o gospodărie din Florești

În această după-amiază a izbucnit un incendiu la o gospodărie din comuna prahoveană Florești. A ars o suprafață de 60 de mp de acoperiș la o anexă, la fața locului ajungând două echipaje cu 12...

Eveniment
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Andra Ilie

Incendiu la o croitorie din Băicoi

Azi noapte a izbucnit un incendiu la o croitorie din orașul Băicoi. Este vorba de un spațiu de aproximativ 150 mp, destinat unei săli de mese și birourilor. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă a...