Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

 

perchezitii

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din Prahova, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, efectuează 4 percheziții la sedii de firme și la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de 130.000 de lei, prin evaziune fiscală, a anunțat IPJ Prahova.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, efectuează, în această dimineață, patru percheziții domiciliare și la sediul unor societăți  bănuite de evaziune fiscală din Ploiești.

 

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2012 – 2016, persoanele bănuite ar fi creat un circuit financiar fictiv format din patru societări comerciale de tip ”fantomă”, prin intermediul căruia ar fi înregistrat și declarat operațiuni fiscale nereale, cu scopul de a se sustrage de la plata taxelor și impozitelor aferente, a anunțat IPJ Prahova.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 130.000 de lei. Patru persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri.