scoala mizil

Incidentul a avut loc ieri, în jurul orei 13.00, la Școala „Sfânta Maria” din Mizil. Un copil de 13 ani a picat de la etajul I al unității de învățământ.

Copilul care a căzut de la etaj avea un traumatism la ochiul drept și o plagă la buza inferioară, motiv pentru care a fost dus la spital. Acum se va face o anchetă la școală pentru a se afla cum anume a picat băiatul de la etajul I al clădirii.

Ședința Consiliului Profesoral, dar și cea a Consiliului de Adminisrație vor avea loc mâine, la ora 11.30. Conducerea unității de învățământ a transmis deja o informare cu privire la incident Inspectoratului Școlar Prahova.

Se pare că elevul ar fi sărit de la etajul I cu doar câteva minute înainte să se sune de intrare, chiar în momentul în care profesorul de educație plastică intra în clasă, Din fericire, starea băiatului este bună.

Contactată telefonic, conducerea școlii a anunțat că măsurile disciplinare vor fi luate în cadrul cele două ședințe care vor avea loc mâine.

 

Articole asemănătoare
Opinii Voxpublica
  • Marți, 25 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Eu te-am făcut, eu te omor?

Tragedia în care doi copii nevinovaţi au murit, surprinşi de avalanşă, este în topul ştirilor şi al discuţiilor de pe site-urile de socializare. Este imposibil să nu te marcheze o asemenea...