perchezitii braconaj

Poliţiştii din Prahova efectuează în această dimineață patru percheziţii domiciliare la persoane bănuite de acte de braconaj, utilizând ilegal arme de foc. 6 persoane urmează a fi conduse la audieri.

Perchezițiile au loc în comunele Vâlcănești, Dumbrăvești și Aluniș, din judeţul Prahova, și vizează domiciliile unor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și minițiilor, uz de arme letale fără drept şi braconaj cinegetic.

„În fapt, în perioada octombrie 2015 – ianuarie 2016, cei în cauză ar fi desfăşurat partide de vânătoare ilegale, în mai multe locaţii din judeţul Prahova. Poliţiştii vor pune în executare 6 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, pentru audieri”, a anunțat IPJ Prahova. Activităţile beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.La acţiune participă şi jandarmi.

 

 

Național
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Cod roşu de caniculă - premieră în România

Ministerul de Interne este reunit la această oră în şedinţă de urgenţă. Reprezentantul ANM a declarat în şedinţa internelor că, după codul galben de joi, urmează să emită cod portocaliu de caniculă...

Info Prahova
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Videoconferinţa cu prefecţii pe tema caniculei

Conducerea Prefecturii Prahova, reprezentanţii Consiliului Judeţean, precum şi zeci de directori de deconcentrate participă lă această oră (18.00) la o videoconferinţă care are ca temă prevenirea...